Groene en duurzame eco Sinterklaas en Kerst cadeautjes

Geef je ook graag duurzame, eerlijke, groene cadeaus met Sinterklaas en/of Kerst? Bij Green Jump zit je goed als het gaat om groene cadeaus zoals duurzaam speelgoed. Je vindt er mooie cadeaus die met liefde en aandacht gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Van speelgoed en knutselspullen tot verzorgingsproducten, voor iedereen is er wel een groen cadeau te vinden. Hieronder een lijstje met duurzame cadeau tips voor kind, man en vrouw.

5 eco cadeau tips voor de groene sint en groene kerstman

  1. imageBadspeelgoed van gerecyclede materialen, eco cadeau om mee te spetteren.
  2. Biologisch cadeautje voor baby en kind: poppen van biologisch katoen,
  3. Duurzaam cadeau voor groot en klein: eco knutselspullen
  4. Eco drinkflessen voor mee naar school, werk of de sportschool
  5. Biologische verzorgingsproducten voor de huid, fijn voor hem en haar als cadeau.

Natuurlijk vind je bij Green Jump nog meer prachtige groene cadeaus voor baby, kind en volwassenen. We hebben meer dan 2000 eco, bio en fair producten omdat we het je gemakkelijk willen maken om een gezonde, leuke en duurzame cadeau keuze te maken.

Duurzaam, Eco, Bio, Fair-trade? Wat geef jij cadeau?

imageEen mooi en duurzaam cadeau uitzoeken voor iemand is soms een hele klus. De eco gift challenge is ons daarom op het hart geschreven, want prullen die na een week alweer in de kast belanden of kapot zijn wordt niemand blij van. Ook is het leuk om naast speelgoed iets te geven om te dragen, te lezen en iets wat nodig is zoals bijvoorbeeld een nieuwe eco kinderrugzak, rvs schoolbeker of regenkleding zonder nare stoffen. Dat zijn ook mooie cadeaus om te geven én je houdt het speelgoed in huis binnen de perken.

Eco speelgoed van gerecyclede melkflessen

imageHet speelgoed van Green Toys, gemaakt van oude melkflessen is een leuk en duurzaam cadeau. Het theeservies in zachte kleuren is prachtig en één van onze favorieten. Extra leuk: je kunt het serviesje ook echt gebruiken om van te eten of uit te drinken omdat het materiaal vrij is van nare stoffen. Het eco badspeelgoed is ook zeer gewild voor in bad of onder de douche. Een onderzeeër of een watervliegtuig om mee te spelen maakt badderen nog leuker. Het speelgoed van Green Toys is bpa-vrij, weekmakervrij en bevat geen metalen assen waardoor nat worden geen probleem is en er zowel binnen als buiten en in bad mee gespeeld kan worden. Super leuk cadeau waar kinderen lang plezier van hebben!

imageNatuurlijke knutselspullen cadeau

Eigenlijk altijd goed om cadeau te geven: Natuurlijke knutselspullen van mooie duurzame materialen. Leuk voor jong en oud! De Crayon Rocks krijtjes gemaakt van soja zijn hier een mooi voorbeeld van. De kleuren schitteren op papier. Doordat je met deze krijtjes ook in laagjes kan werken krijg je tekeningen vol kleur en energie. Liever kleuren met stiften, verf van natuurlijke kleurstoffen of kleurpotloden met fsc keurmerk ? Die hebben wij bij Green Jump natuurlijk ook!

Leuke eco cadeaus voor baby en peuter

imageVoor baby’s en peuters zijn er ook genoeg duurzame cadeaus te bedenken, zoals natuurrubber speelgoed. Het stimuleert alle zintuigen: Proeven (heerlijk om op te bijten bij doorkomende tandjes) Voelen, Ruiken, Kijken en Luisteren (in sommige speeltjes zit een klein geluidje). Ook een favoriet van alle tijden zijn houten stapelringen van rubberhout of een vormenstoof. Het duurzame houten speelgoed bij Green Jump is gemaakt van duurzaam hout en de gebruikte verf is op waterbasis zonder nare stoffen. Lekker spelen en ontdekken en veilig zonder nare stoffen zodat je kindje het zonder problemen in zijn mondje kan stoppen. Knuffels en poppen van biologisch katoen en/of biologische wol zijn ook een fijn cadeau om heerlijk mee te knuffelen en spelen.

Groene cadeaus voor hem en haar

imageBij cadeautjes voor Kerst of Sinterklaas denken we vaak gelijk aan kinderen maar ook voor volwassenen hebben we leuke cadeaus! Een fijne eco waterfles voor onderweg of naar de sportschool is fijn en je doet ook nog iets goed voor de wereld door geen plastic wegwerpflesjes meer te kopen. Biologische verzorgingsproducten zijn ook een fijn cadeau voor mannen en vrouwen, zoals een verzorgende bodylotion, verfrissende douchegel of fijne lavendel badolie. Nog een cadeautip: Heerlijke badjassen van biologisch katoen voor thuis of een dagje sauna.

Pingbacks and trackbacks (1)+

Loading