Broodtrommel, lunchbox, bento box welke trommel kies jij?

clip_image002

Eten meenemen voor naar school, je werk of een dagje uit? We hebben volop keus in bakjes en trommeltjes van rvs. Rvs is hét alternatief voor plastic, kan tegen een stootje en neemt geen nare smaakjes en geurtjes op. Een rvs lunchbox gaat jaren mee en is een gezonde en duurzame keuze. Om je te helpen met kiezen vind je hieronder de verschillende bakjes en mogelijkheden. Uiteraard hebben we nog veel meer mooie rvs meeneem-mogelijkheden dan hier beschreven, je vindt ze allemaal op www.GreenJump.nl

Kleine bakjes voor tussendoortjes

Iets kleins meenemen voor onderweg of het fruitmoment op school van je kind? De kleine snackdoosjes zijn hier erg geschikt voor. De lekdichte snackdoosjes van Kids Konserve hebben we in verschillende maten. Deze bakjes hebben een bpa-vrije plastic deksel die lekdicht afsluit. De tri bento voedselcontainer zijn 3 stapelbare bakjes van rvs die afsluiten met een klik systeem. De klean kanteen food canister is tevens een rvs bakje. Deze sluit lucht en lekdicht af door een siliconen ring in de deksel en is verkrijgbaar in 2 maten. De rvs bakjes en doosjes zijn niet alleen geschikt om mee te nemen maar ook handig voor thuis gebruik.

clip_image004

Lunchbox en bento boxen voor grote en kleine eters

Ook in RVS broodtrommels hebben we keus uit verschillende maten en uitvoeringen. De lunchbots lunchboxen (15x12x4cm) met of zonder vakjes hebben een fijn formaat voor kinderen om mee naar school te nemen voor tussen de middag of om lekkere dingetjes in mee te nemen voor een picknick of dagje uit. De U-konserve rvs lunchboxen hebben een losse verdeler waardoor je de lunchtrommel zelf kunt verdelen in vakjes (of kiezen voor een 1 groot vak). Deze trommels zijn iets hoger dan de lunchbots, 2 boterhammen passen op elkaar gestapeld erin. Voor de grotere eter is er de lunchbots Bento lunchbox (20x15x4cm) met ook keuze uit 1 groot vak voor bijvoorbeeld het meenemen van een grote salade of 2,3,4 vakken of zelfs een bento met 5 vakken. De Lunchbox three in one Giant van Ecolunchbox is, naast een mooie trommel om te zien, ook erg handig met zijn 2 lagen die gestapeld zijn. Een grote lunchtrommel met veel mogelijkheden om een gevarieerde lunch in mee te nemen. En voor de echt grote eters is er de 2 of 4 liter rvs trommel van Sanctus Mundo.

clip_image006

Thermosbakjes voor het warm of juist koel houden van je lunch

Warme soep of koele yoghurt mee naar je werk of voor je kind mee naar school? De thermosbakjes houden je eten lekker warm of koel voor je. Voor kinderen zijn de Dine thermoscontainer en de kids konserve food jar met een inhoud van 350ml een fijn formaat én ook nog in leuke kleurtjes. De Lunchbots Insulated container houdt je eten 4 a 5 uur koel of warm en is fijn eten door de grote opening. Net als de andere thermosbakjes is ook deze gemaakt van rvs, stevig en duurzaam en neemt geen smaakjes en geurtjes op. En uiteraard zijn alle thermosbakjes lekdicht. Onze topper is de King Thermos food jar. De King Thermos met een inhoud van 450ml houdt voedsel tot 7 uur warm en 9 uur koud. Extra handig: hij heeft een opvouwbare lepel in de deksel zodat je die gelijk bij de hand hebt. Deze is er ook zonder lepeltje in 710 ml.

clip_image008

Naast deze voorbeelden hebben we nog veel meer broodtrommels, lunchboxen, koeltassen, wasbare boterhamzakjes en bakjes om eten in mee te nemen of te bewaren. Kijk op www.GreenJump.nl voor ons volledige aanbod en vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de fijne drinkflessen en schoolbekers.

Reacties (5) -

 • JLG

  JLG

  2-8-2016 01:04:02 | Reply

  Wij gebruiken de kleine en middelmaat Kids Konserve snackdoosjes om tussendoortjes mee te nemen naar peuterspeelzaal en school. Lunchbots broodtrommels voor de lunch en een Lunchbots Insulated container om yoghurt met fruit in mee te nemen. Voorheen konden we om het jaar nieuwe trommels kopen, maar deze gebruiken we al even en zien er echt nog uit als nieuw. En de kinderen vinden het echt een feest hun eigen kleurtjes te kiezen.

  We zoeken alleen nog een oplossing om een klein bakje yoghurt in mee te kunnen nemen als toevoeging op de lunch voor de kinderen. Iemand een idee?

  • Manon

   Manon

   2-8-2016 08:48:43 | Reply

   Hai! Wil je het gekoeld houden? En gaat het in de trommel mee of wil je het apart ernaast geven? Ik doe zelf vaak een klein beetje yoghurt in dit bakje en dan in de trommel erbij: https://www.greenjump.nl/Product/Eten-en-Drinken/Broodtrommel-RVS/Accessoires-broodtrommel/Snackdoosje-trio-75-ml
   Of als ik iets meer wil geven deze: https://www.greenjump.nl/Product/Eten-en-Drinken/Broodtrommel-RVS/Accessoires-broodtrommel/Snackdoosjes-set-150-ml en die past dan in de grotere trommels. Als het warm is, doe ik alles in een koeltasje en dat gaat prima. Groetjes, Manon

 • JLG

  JLG

  2-8-2016 13:00:25 | Reply

  Beste manon,
  Die hebben we om moerbeien en gojibessen in mee te nemen. Wist niet dat daar yoghurt ook in kon? Hoe lang zou het daar goed in blijven?
  Groetjes,
  JLG

 • Marjolein

  Marjolein

  22-8-2018 18:14:44 | Reply

  Hoi hoi is tritan plastic veilig van het merk sistema graag hoor ik meer mvg marjolein

  • Manon

   Manon

   23-8-2018 07:49:59 | Reply

   Over Tritan bestaat twijfel, google maar eens op 'tritan toxic' . Tot rechtszaken aan toe. Onze keus is het niet omdat het alternatieven zijn die zeker veilig zijn.

Loading