A Wake-up story by Healthy Child Healthy World

Healthy Child Healthy World heeft een filmpje gemaakt om te laten zien waarom zij bestaan en wat hun doel is. Een gezonde wereld zodat onze kinderen gezond op kunnen groeien. Door informatie te verschaffen en ervoor te zorgen dat mensen elkaar daarna weer informeren. Ik vond het een indrukwekkend filmpje en plaats het hier omdat het volgens mij een eenvoudige manier is om te laten zien waar het om draait.

A Wake-Up Story from Healthy Child Healthy World on Vimeo.

Reacties (7) -

 • Linda Rikkers

  Linda Rikkers

  7-2-2010 20:19:59 | Reply

  Dat raakt wel, zeker gezien het bericht in de krant gister: azatrine (landbouwgif) veroorzaakt gastroschisis (baby's worden geboren met een opening in de buik, waardoor darmen e.d. naar buiten stulpen).

 • Manon Gagic

  Manon Gagic

  7-2-2010 20:28:40 | Reply

  Hoi Linda, mij raakte het filmpje ook behoorlijk, zeker ook omdat ik de dingen wel weet maar omdat ik ook weet hoe moeilijk het is om het goed over te dragen. Dit filmpje is wel heel sprekend.

  Ik heb even gegoogled naar het azatrine verhaal want ik vind dat natuurlijk interessant. Kon het helaas niet vinden, heb jij het misschien ook ergens online zien staan of alleen in de krant?

  Groetjes, Manon

 • Mirjam

  Mirjam

  7-2-2010 21:22:59 | Reply

  Hi Manon en Goran,

  Dit filmpje is top en wat maakt het jullie missie met Green Jump meer dan duidelijk, zeg!

  Groetjes,
  Mirjam

 • Sabine

  Sabine

  21-2-2010 21:27:26 | Reply

  Ik heb dit filmpje ook recent ontdekt, er zit zoveel in!
  Ik vind hun updates op facebook ook heen interessant.

  Ik zou er iets rond willen doen in onze oudergroepen (www.vegetarisme.be/ouders) maar weet nog niet goed waar te beginnen met tips...

 • Manon Gagic

  Manon Gagic

  21-2-2010 21:44:28 | Reply

  Hoi Sabine, misschien als je het filmpje laat zien dat er dan vanzelf vragen komen zodat je kunt peilen waar de meeste belangstelling naar uit gaat? Ik merk zelf om me heen dat mensen vaak het meest geinteresseerd zijn in de onderwerpen die ze dagelijks tegenkomen zoals bijvoorbeeld bij de verzorging van hun baby de zeep en cremes die ze gebruiken. Groetjes, Manon

 • Sabine

  Sabine

  21-2-2010 22:13:22 | Reply

  ja idd, ik denk dat de vragen wel zullen opborrelen :-) Maar de antwoorden moet ik eerst nog een beetje zoeken hee? :-)
  We komen er wel hoor, ik wil alleen geen foute dingen beweren, dus ik ga eerst nog heel veel opzoekingswerk doen.
  Jammer dat je hun thuis-kits niet kan laten doorsturen naar Europa, want daar zal wel al veel info inzitten over wat wel en niet te gebruiken...

 • Manon Gagic

  Manon Gagic

  21-2-2010 22:17:25 | Reply

  Misschien juist ook leuk om de opborrelende vragen samen uit te gaan zoeken en te beantwoorden?

Loading